Webwinkel van NEDERLAND

Kargo politikası

Wij verzenden je online bestelling binnen de gestelde levertijd. Mocht dit veranderen, dan informeren we je hier uiteraard over. Lees alles over onze aangepaste service hier.

Verzendkosten

Vanaf 25.00 euro gratis verzending

Als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 25,00 dan is de verzending gratis! Voor bestellingen onder € 25,00 brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening.

Levertijd

Wanneer een artikel voorradig is in ons magazijn, dan ontvang je het artikel binnen 5 - 7 werkdagen. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen wij het voor je uit een van onze winkels. De levertijd ligt dan tussen de 15 - 25 werkdagen. De levertijd vind je op de pagina van het betreffende artikel nadat je de juiste maat hebt geselecteerd. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Indien je kiest om jouw bestelling af te halen in een Cimri winkel, dan geldt een langere levertijd. Dit wordt aangegeven in de checkout. Als je meerdere artikelen besteld met verschillende levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Bezorging

Je kunt jouw bestelling bij je thuis- of werkadres laten leveren. De bestelling wordt bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Daarnaast kun je op de pagina: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorgtijden jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie checken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van DHL en een kaart in de brievenbus dat je pakket de volgende dag af te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Daarnaast heb je vanaf dat moment de keuze om direct online je bezorgmoment te wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je kan een ander moment of locatie kiezen of je laat het pakket bij je buren afleveren. Indien je online geen wijziging doorvoert zal het pakket bij jouw dichtstbijzijnde DHL ServicePoint worden afgeleverd.

Ophalen in een CIMRI winkel

Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Cimri winkel. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de Cimri winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.Is er iets misgegaan? Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van jouw pakket.